Cum cumpar?

1.Comanda
    Pentru alegerea produselor dorite, puteti folosi atat meniurile de navigare cat si facilitatea de cautare.
 
Pasul 1: Stabilirea comenzii (tipului si cantitatii aparatelor necesare)
- puteti  alege cantitatea de produse dorita si in cazul unor neclaritati / solicitarii de informatii suplimentare puteti  suna sau scrie la numerele sau adresa de e-mail din pagina Contact;
 
Pasul 2: Comanda
- expediati pe adresa de e-mail / numarul de fax din pagina Contact un mesaj cu datele dumneavoastra,  continutul comenzii,  modul de plata acceptat si modul de livrare dorit.
 
Pasul 3: Confirmarea comenzii
- odata plasata comanda, veti fi contactat de catre operatorii nostrii in max. 48 de ore pentru a confirma si stabili detaliile de livrare.
 
 
2. Livrarea
Emailul de confirmare: dupa ce a-ti plasat comanda veti primi un e-mail de confirmare cu produsele comandate si datele.
Contactul telefonic: vei fi contactat telefonic (cumparatorii din Romania) de catre un operator, pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.
Modalitati de livrare: produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea  si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.  Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
Livrare: In cazul platii in avans, prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul H&DMARK Srl.
    Expedierea pe teritoriul Romaniei se face prin curierul FAN CURIER EXPRESS care este imputernicit sa incaseze sume de bani in numele societatii noastre. In cazul in care clientul are incheiat un contract cu un alt curier putem expedia echipamentele comandate prin intermediul acelui curier.
    Dupa expediere, se va trimite clientului, numarul scrisorii de insotire a marfii (scrisoarea de trasura, AWB-ului) facilitand astfel urmarirea si de catre client a expeditiei.

Durata livrarii: este variabila in functie de produsele comandate si de modalitatea de plata si de livrare aleasa. In mod normal, durata livrarii variaza intre 1 si 15 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produsului in stoc.
Localitati de livrare: majoritatea produselor pot fi livrate in principalele localitati din tara. Informatii despre localitatile unde facem livrari se pot detalia cu operatorul in momentul confirmarii comenzii si in functie de metoda de livrare aleasa.

Nota!:  In acest moment H&DMARK Srl, livreaza produse doar pe teritoriul Romaniei. 

3. Plata

   Plata se poate face:

-          in numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice) la curier (Fan Curier)

-          prin ordin de plata / virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice).

  

   Plata in numerar, se face la livrare, in lei, integral, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

   Plata prin virament bancar se va face in contul:

H&DMARK  SRL
Sediu social:

Timisoara, 300672, str. Circumvalatiunii, nr. 14C, ap.28, jud. Timis

Nr inreg. la Oficiul Registrului Comertului:  J35 / 2581 / 2008
Cod de Inregistrare Fiscala:                             RO 24186343

cont:            RO41 WBAN 2511 0000 5850 0447
banca:         INTESA  SANPAOLO ROMANIA S.A. – Timisoara

Nota!:   Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoane juridice, cu valoare mai mare de 5000 Lei, se pot face doar cu ordin de plata